Mustafa Denizli'nin kızı İzmir'den aday oldu

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden olan Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, İzmir'in Urla İlçesinden belediye başkan aday adayı oldu.

Yerel seçimlere yaklaşırken, İzmir Urla'da tanıdık bir isim göze çarptı. Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı ile birlikteliğinden olan kızı Lal Denizli İzmir'in Urla ilçesinden belediye başkan aday adayı oldu.

ADAYLARIN 12'Sİ KADINLARDAN OLUŞUYOR

Yerel seçimlerin gözde ilçelerinden İzmir Urla'da açık favori CHP'nin belediye başkan adayı sayısı 48'i buldu. Bu aday adaylarından 36'sı erkek, 12'si ise kadınlardan oluştu.

CHP'den Urla Belediye Başkan Aday Adayı olanlar arasında ünlü bir isim de yer aldı. Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı ile birlikteliğinden olan kızı Lal Denizli de Urla'dan belediye başkan aday adayı oldu. Lal Denizli, bugün, dosyasını CHP Urla İlçe Başkanlığı'na teslim etti.

DEPREM DÖNEMİ DEPREMZEDELERE YARDIM ETMİŞTİ

31 yaşındaki siyasal bilgiler Mezunu Lal Denizli, 2020 yılında CHP İstanbul Gençlik Kolları'nda aktif olarak görev yapmıştı. Lal Denizli, 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından ise bölgeye gidip depremzedelere yardım etmişti. Lal Denizli, gençlik yıllarında ise magazin gündeminde düşmemişti.

Siyaset Haberleri