MHP lideri Devlet Bahçeli'den Gazze çağrısı: Kudüs güvende değilse Ankara da güvende değil, Türkiye devreye girmeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel açıklamalarda bulunan Bahçeli, "29 Ekim 1923'te rejimin adı konulmuş, mevzu bir daha açılmamak üzere kapatılmıştır" ifadelerinde bulundu. Bahçeli ayrıca, "Kudüs güvende değilse Ankara da güvende değil, Türkiye devreye girmeli" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklamalarda bulundu. "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden dönüş yoktur." diyen Bahçeli, "Türk tarihinde kopukluk ve kesinti hiç olmamıştır. Kurulan her Türk devleti bir öncekinin temelleri üzerinde yükselmiş ve çağına mühür vurmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, ağaç kavuğundan çıkmamış, telkin ve tembihle kurulmamıştır." ifadelerinde bulundu. 

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Türkiye Cumhuriyeti olağanüstü şartlarda olğanüstü azim ve dirayetin rehberliğinde tarih sahnesindeki yerini almıştır.

Pek çok cephede mücadele eden Türk milleti, Cumhuriyet ile birlikte düştüğü yerden ayağa kalkmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de ilk cumhurbaşkanı seçildi. Şerefli görevine hemen başladı.

Batan bir geminin iskelesine çıkıp kurtuluşun sahillerine nasıl çıkılacağını aşama aşama formüle etmişlerdir.


Türkiye Cumhuriyeti ile Osmanlı İmparatorluğu arasına çomak sokmak, duvar örmek, bariyer dikmek için fırsat kollayanlar içimize yuvalanmış gavur tortularıdır. Biz bu tortuları yeni yüzyılın sunduğu imkanlar dahilinde birer birer söküp atacağız.

"CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ'NDEN DÖNÜŞ OLMAYACAKTIR"

Cumhuriyet devletin şekil ve biçimi olduğu kadar uygulanan siyasi rejimin de adıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile rejimin değiştiğini iddia edenler müfteriler korosudur.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetim hayatımızdaki boşluk dolmuş, kalıcı bir reform yapılmıştır. Nasıl ki Cumhuriyet'ten dönüş yoksa cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden de dönüş olmayacaktır. Millet kararını vermiştir. Demokrasiyi ağzdından düşürmeyenlerin milletimizin tercihine tahammülsüzlük göstermesi maskeli despotluktur.

KUDÜS MESAJI

Kudüs güvende değilse Ankara'nın güvende olamaz. 

O günden bugüne kadar destek mesajları kadar haksız eleştiriler de tarafımca takip edilmiştir.

Bazıları şahsıma yönelik, 'Önden siz buyrun' diye alaycı bir üslupla karalama kampanyası yapmıştır. Hiç merak etmesinler devletim istesin, milletim destek versin, şartlar öyle gerektirsin yola revan olmazsam namerdim.

Siyaset Haberleri