Dr. Buğra Gökce'den İzmir vaadi: Alnımın teriyle 24 saat çalışacağım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, yeni belediyecilik anlayışı için İzmirlilere seslendi. 3B modeli ile İzmir'i hayal ettikleri noktaya taşıyacaklarını belirten Gökce, "Alnımın teriyle 24 saat çalışmaya söz veriyorum" dedi.

Şehir planlaması, çevre ve turizm alanlarında başarılı projelere imza atan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından İzmirlilere vaatlerde bulundu.

İzmir'deki hayat zorluklarını iyi bildiğini ifade eden Gökce, belediyecilikte 3B modelini hayata geçireceklerini kaydetti.

Gökce, yeni model ile İzmir'i hayal ettikleri noktaya taşıyacaklarını belirterek, şunları söyledi:

İzmir’in hemen hemen her ilçesini gezmiş, dolaşmış ve hizmette bulunmuş birisi olarak Kınık’ın Arpaseki Köyü’nü de Kiraz’ın Ören Köyü’nü de bilirim.

Buradaki hayat zorluklarını da bilirim. Kısmet olursa bu bölgelerde de 3B adını verdiğimiz bir model ile belediyecilik yapacağız. Birincisi bağışıklığı yüksek bir kent ve iklim dokusu yaratmak zorundayız. ‘Bağışıklı’ derken iklim krizinden de bahsediyoruz, ekonomik krizden de. Kentlerimizi de bağışıklığı yüksek halde tutmalıyız ki olağanüstü durumlar yaşadığımızda tahribatları az olsun.

İkincisi ‘barışık’ bir belediyecilik ve kent yönetimi hayal ediyoruz. Doğasıyla, çevresiyle, kültürüyle, değerleriyle, köylüsüyle, kentlisiyle ve örgütüyle barışık bir belediyecilik yapacağız. Örgüt başkanlarımızın her zaman yanında olacağım, onları dinleyeceğim.

Üçüncüsü de ‘bakımlı’ bir İzmir hayal ediyoruz her anlamıyla. Eksiği gediği olmayan, temel belediyecilik hizmetleri ile ilgili şikayet üretilmeyen, çok hızlı çalışan bir belediyecilik hayal ediyoruz.

İzmir’de görev yaptığım süre boyunca sırtımda mont, başımda baret, ayağımda çizme ile işlerin başında bulundum hep.

Yine size bunu vaat ediyorum.

Ben size alnımın teriyle 24 saat çalışmaya söz veriyorum.

Siyaset Haberleri