CHP'de tansiyonu yükselten fotoğraf! İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na parmak gösterdiği kare tartışma yarattı

CHP'de düzenlenecek kongre öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye, sosyal medyada yayınlanan fotoğraf karesi damga vurdu. İBB Haber adlı X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na parmak gösterdiği fotoğraf kullanıldı. O fotoğraf karesi CHP'de 'değişimciler' ve 'genel merkezci'ler arasında büyük tartışma çıkardı.

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da sürpriz bir görüşmeye imza attı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası 'değişim' tartışmalarını başlatan İmamoğlu, görüşme sonrası "Daha sonra açıklama yapacağız" açıklamasında bulunarak detay vermedi. 

Herkes bu görüşmenin detaylarını merak ediyordu. Ancak öyle bir fotoğraf karesi geldi ki, görüşmenin önüne geçti.

İMAMOĞLU'NUN PARMAK GÖSTERDİĞİ KAREYİ PAYLAŞTILAR

Ankara'daki görüşme sonrası İBB Haber adlı X sosyal medya hesabından görüşmeye dair dikkat çeken bir fotoğraf karesi paylaşıldı.

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na parmak gösterdiği kareyi sosyal medyadan "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara’da görüştü" notuyla yapılan paylaşım kısa sürede CHP'liler tarafından yorumlanmaya başladı.

İBB'nin resmi hesabı olmayan ancak İBB'nin faaliyetlerini paylaşmasıyla bilinen hesabın o paylaşımına, hem 'değişimciler' hem de 'genel merkezci'ler sert yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

-Ekrem'in trollerinin paylaştığı görsele bakar mısınız? Resmen parmak sallıyoruz size der gibi... CHP, parti ahlakından ve hiyerarşiden yoksun bir hal almıştır. Bir genel başkanın bu şekilde fotoğrafını paylaşmak pespaye bir durumdur.

-Genel başkanlık verilmez alınır!

-Ekrem abi bak elini lütfen indir sana sevgimiz çok büyük fakat Piro'ya saygımız sonsuz. 

-Özellikle servis edilmiş bir resim.

-Koyduğunuz resim bile algı.

-Genel başkanını bile iplemiyor pozu he güzel numara.

Siyaset Haberleri