Ekrem İmamoğlu'ndan Buğra Gökce'ye destek mesajı: Emek verdiği haklara dair iyi niyetini ortaya koydu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, adayları kendisinin belirlediği iddialarına sert tepki gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce ile ilgili açıklamalarda bulunan İmamoğlu "Emek verdiği haklara ya da süreçlere dair bir niyet ortaya koymuş. Ben o insanların önüne duvar öreceğim, bilmem ne yapacağım olacak iş mi?" dedi.

Dün Sözcü TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Kendisi hakkında çıkan 'CHP'de adayları İmamoğlu belirliyor' iddialarına sert tepki veren İmamoğlu, İBB'de görev almış şimdi ise belediye adaylıkları olan isimler hakkında konuştu.

'İstanbul dışındaki adayların belirlenmesi'ne yönelik kendisine yöneltilen soruya 'Böyle bir had olabilir mi?' diyen İmamoğlu daha önce İBB Genel Sekreter yardımcılığı yapan şimdi ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Buğra Gökce ile ilgili ise 'Çok değerli bir isim' diyerek şunları kaydetti:

'ARKASINDAYIM' MESAJI VERDİ

Buğra bey Çankaya belediyesinde beş altı yıl başkan yardımcılığı yapmış, dokuz sene İzmir'de çalışmış Ekrem İmamoğlu ile bir buçuk sene çalışmış... Yani emek verdiği haklara ya da süreçlere dair bir niyet ortaya koymuş. Ben o insanların önüne duvar öreceğim, bilmem ne yapacağım olacak iş mi? Bu insanlar beş yıl hizmet etmiş... Arkadaşlardan yedi tanesi sekiz tanesi görev alacak. Onlar değerli arkadaşlardır alırlarsa ne mutlu.

İlgili Haberler

İzmir hak ettiği refaha kavuşacak! Buğra Gökce, "yeni bir hikaye yazmaya talibiz" diyerek önerilerini sıraladı

Politika Haberleri