Survivor All Star’da polis baskınına neden olan mesaj ortaya çıktı! Meğer Uluslararası yardım çağrısında bulunmuş

Her yıl olduğu gibi bu yıl da dikkatleri üzerine çeken Survivor All Star'da geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşanmıştı. Yarışmacılardan Seda Aktuğlu’nun Kolombiya'dan dönüşte tanımadığı bir kadına bıraktığı not polislerin polis baskınına neden olmuştu. Herkesin merak ettiği not sonunda ortaya çıktı. Meğer Aktuğlu, direk uluslararası yardım istemiş.

Yakından takip edilen Survivor All Star TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ederken ilginç bir olay yaşandı. Survivor ekibine polis baskını yapıldı. Sebebi ise herkesi daha da şaşırttı. Yarışmada Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülünden dönerken yazdığı notu izleyicilerle paylaşan Acun Ilıcalı, yarışmacının babasına attığı mesajları da anlattı.

ULUSLARASI YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞ

Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülünden dönerken yazdığı notu izleyicilerle paylaşan Acun Ilıcalı, yarışmacının babasına attığı mesajları da anlattı.

Seda'nın Kolombiya dönüşünde, tanımadığı bir kadına bıraktığı notta "Bu notu babama lütfen iletir misin?" yazısının altına Uluslararası Mors Alfabesi acil durum sinyali olan SOS ifadesini kullandığı görüldü.

Magazin Haberleri