Serenay Sarıkaya, kendini tutamadı!

Serenay Sarıkaya, kendisini bekleten sevgilisinin paylaşımına yorum yapmadan duramadı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve müzisyen Mert Demir'in ilişkisi magazin gündeminde sürekli konuşuluyor. İkilinin sosyal medya paylaşımları ve pozları oldukça ses getirirken, bu aşk hakkında 'reklam aşkı' yorumları yapılmıştı. Ancak bu iddiaların aksine, aşklarının gerçek olduğuna pek çok kişi inanmaya başladı.

Mert Demir'in annesi de Serenay Sarıkaya hakkında düşüncelerini paylaşarak, "İlişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler." açıklamasında bulunmuştu. İlişkilerini göz önünde yaşamaktan kaçınan çift, son haftalarda peş peşe yaptıkları paylaşımlarla aşklarını açıkça göstermişti.

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'in kendisini kucağına aldığı bir pozu sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Bu fotoğraf, kısa sürede büyük beğeni toplarken, çiftin arasındaki samimiyet dikkat çekmişti.

Her adımlarıyla dikkatleri üzerine çeken çiftin üyelerinden Mert Demir, içki bardağıyla verdiği bir pozunu sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım, hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

Serenay Sarıkaya, Mert Demir'in paylaşımına kayıtsız kalmayarak, "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı…" yorumuyla esprili bir şekilde sitemde bulundu.

Magazin Haberleri