Hostesi dövmüştü, açıklama yaptı!

Dilan Çıtak Tatlıses kabin memuru ile tartışması hakkında açıklama yaptı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, TÜRK Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında yaşanan bir olay nedeniyle gündeme geldi. Tatlıses, kendisini uyaran kabin memuruna saldırmıştı ve olayın ardından THY tarafından kara listeye alındı.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Dilan Çıtak Tatlıses, yaşananların çarpıtıldığını öne sürdü. Tatlıses, “Yayınlanan video, olayın son dakikasında kendime yapılan tavrın sonucunda maniple edildiğimi ve bu haksız şiddet eğilimli tavra verdiğim tepkiyi göstermektedir” dedi.

Olay, uçağın Bodrum-İstanbul seferinde gerçekleşti. Dilan Çıtak Tatlıses, kedisini uyaran kabin memuruna saldırarak tepki gösterdi. Kabin memurları, uçağın İstanbul Havalimanı’na inişinin ardından Tatlıses hakkında şikayette bulundu.

Tatlıses, sosyal medya hesabında uçakta kedisiyle çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın yanına, kedisinin sağlık durumuyla ilgili yaşadıklarını açıklayan bir mesaj ekledi. Tatlıses, “Kedim uçağa bindiğinde pusetindeydi ve inişe yakın fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. Bir hostes, beni sert bir dille uyardı. Durumu anlatmaya çalışmama rağmen, sert tavrı devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı” şeklinde belirtti.

Tatlıses açıklamalarına, ''Kedim nefes almakta zorlanırken bu tavır beni daha da paniğe sevk etti. Yolcular ve diğer hostesler durumu fark edip hanımefendiyi uyarmasına rağmen, hostesin tutumunda bir değişiklik olmadı. Yolcular araya girip kendisini uyarsa da bu defa beni eliyle taciz etti. Uçaktan indiğimde de aynı davranışlar devam etti ve diğer çalışan arkadaşları kendisine sakin olmasını söyledi. Ancak, tüm bu uyarılara rağmen tavırlarını sürdürdü. Uçaktan iner inmez şikayette bulundum ve polis ekiplerine durumu anlattım. Diğer çalışanların anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim, fakat bu hanımefendinin tavırları ve kedime yönelik sert tutumu nedeniyle şikayetçi oldum. Yayınlanan bu video olayın son dakikasında kendime yapılan tavrın sonucunda maniple edilmiş olduğum ve artık bu haksız şiddet eğilimli tavra vermiş olduğum tepkidir. Keşke bu videonun öncesinde kendime yapılan sert tutumları da yayınlasalardı. Hayvanlar dilsiz varlıklardır benim kedim de bir dilsiz varlık olarak ona yapılan bu haksızlığı kim savunacak'' sözleriyle devam etti.

Magazin Haberleri