Barış Arduç'tan yeni proje açıklaması!

Oyuncu Barış Arduç, meslektaşı Gupse Özay ile dört yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü isim, geçtiğimiz gün Meriç Aral ve Serkan Keskin'in nikah törenine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arduç, yoğun bir tempoda çalışan eşi Gupse Özay hakkında esprili bir dille, kendi projesiyle meşgul olduğunu söylediği eşine takılmadan edemedi.

Meriç Aral ve Serkan Keskin, Etiler'de düzenlenen sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı törende, gelin ve damadın şahitliğini Efe Tuncer ve Birkan Sokullu’nun yanı sıra yakın dostları üstlendi.

2020 yılında meslektaşı Gupse Özay ile evlenen ve Jan Asya adını verdikleri bir kız çocuğu olan oyuncu Barış Arduç, katıldığı düğünde gazetecilerle buluştu. Keskin ile Aral'ın evliliğiyle ilgili heyecanını dile getiren Arduç, "Harika bir birliktelikleri vardı, evlilikle taçlandırdılar" şeklinde konuştu.

"Rüzgara Bırak" filminde Hande Erçel ile başrolü paylaşan ünlü isim, katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Filmle ilgili merak edilen sorulara, "Vizyon tarihi henüz belli olmadı, bu konuda net bir bilgim yok. Ancak harika bir film oldu" açıklamasını yaptı.

''GUPSE KENDİ PROJESİ ÜSTÜNE ÇALIŞIYOR''

Eşi Gupse Özay'ın yoğun bir tempoda olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu, "Galiba yetişemeyecek, dinlenmesi lazım. Ailemizi temsilen ben geldim. Gupse kendi projesi üstüne çalışıyor. Beni oynatır mı bilemem, ben her zaman yanında olduğunu söylüyorum ama henüz öyle bir teklifle gelmedi" dedi.

''YAKIN ZAMANDA YENİ BİR SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE BAŞLAYACAĞIM''

Bu yıl televizyonda bir projede yer alma durumunun olmayabileceğini söyleyen Barış Arduç, "Galiba seneye kalır o durum, yakın zamanda yeni bir sinema filminin çekimlerine başlayacağım çünkü. Mehmet Ada Öztekin ile bir sinema filmi yapacağız 'Dehşet Bey' diye" diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

Magazin Haberleri