Merih Demiral 'Süper Kupa' sessizliğini 'bela' okuyarak bozdu: Etkileşim için şov yapıyorsunuz, Allah belanızı versin

Suudi Arabistan liginde top koşturan Merih Demiral, Süper Kupa'da yaşanan kriz sonrası paylaşım yapmadığı için eleştirildi. Demiral eleştirilere "Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" derken kendisine tepki gösteren bir kullanıcıya ise "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun, ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun. Allah belanızı versin" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan'da Al-Ahli formasıyla top koşturan Merih Demiral, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanması planlanan ancak ülkemiz değerlerine yapılan saygısızlıklar nedeniyle ertelenen Süper Kupa maçıyla ilgili paylaşım yapmadığı için eleştirilerin hedefine oturdu.

Eleştirilere yanıt veren Merih Demiral, Yağız Sabuncuoğlu'na yaptığı açıklamada "Olayların yaşandığı anda Al Khaleej'e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü" dedi.

Merih Demiral, "Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" ifadelerini kullandı.

"ALLAH BELANIZI VERSİN"

Merih Demiral, kendisine tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısının "Kaan Ayhan gol sevinci yaşarken senin kişisel showuna katılmadı asker selamı vermedi diye kameralar önünde artistlik yapıyordun. Şimdi mevzu Atatürk ama sesin soluğun çıkmıyor. Koysana tepkini en milliyetçi sensin" paylaşımına ise sert tepki gösterdi.

Demiral, "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanızı versin" ifadelerini kullandı. Kullanıcı ise bu mesaja, "Olayın üstünden kaç saat geçmiş. Gelip bana bela okuyana kadar tepkini koysana. Neden top çeviriyorsun?" karşılığını verdi.

25 yaşındaki stoper, sezon başında 16.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atalanta'dan Al-Ahli'ye transfer olmuştu.

İlgili Haberler

Riyad'daki kriz sonrası yurda döndüler: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama
Galatasaray ‘Atatürk yoksa maça çıkmayız’ dedi
Süper Kupa öncesi kriz! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki yağıyor! Sosyal medyada TT oldu: Sahaya çıkmayın

Gündem Haberleri