Kadıköy'de maganda dehşeti: Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşine trafikte darp! Korku dolu anlar anbean kamerada

Maganda dehşeti eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşini de buldu. Derelioğlu ve eşi trafikte yol verme kavgasında darp edildi. 'Durup dururken saldırdı' diyen Derelioğlu'nun yaşadıkları ise anbean kameralara yansıdı.

Kadıköy'de meydana gelen maganda dehşetinin mağduru bu kez eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu oldu. Yol verme tartışmasında darp edilen çiftten Oktay Derelioğlu, tedavi altına alınırken ünlü futbolcu yaşadığı korku dolu anları anlattı.

İHA'da yer alan habere göre, Derelioğlu, “Düştüm ve omuzumda kırık çıkma var. Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik” sözlerini kullandı.

'ARKADAN İNİP KAPIMI AÇTI'

Derelioğlu, “Durup dururken saldırıya uğradım. Adını siz koyun o kadar kötü an yaşadık ki yol verme olayı. Yol hakkı benimdi ve bende vermedim. Yol vermeyince sola attım kendimi, problem değil geç dedim ama üzerime sürdü. Daha sonra üzerime kırdı, ne oluyor derken arka taraftan inmiş ve benim kapımı açıyordu. 2 kişi tarafından saldırıya uğradık. Eşim araçtan indi, eşimi mi düşüneyim kendimizi mi savunayım derken arbede yaşandı” şeklinde konuştu.

'ÖLEBİLİRDİK'

Derelioğlu “Düştüm ve omuzumda kırık çıkma var. Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik. Tek isteğim bu adamların ceza almaları. Hiçbir şey yaşamadan bu nasıl olabiliyor? Hiç tanımadığınız bir adama yanında eşi varken nasıl saldırabiliyorsunuz? Bu nasıl karakter? En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin bir ceza alsınlar” dedi.

İlgili Haberler

Oktay Derelioğlu'nun kavgasında yeni görüntüler ve ifadeler ortaya çıktı

Gündem Haberleri