İmamoğlu Tokat’ta ayrımcılığa karşı mesajlar verdi

İMAMOĞLU TOKAT'TA LİYAKAT VE ADALET VURGUSU YAPTIİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat ziyareti sırasında ayrımcılık yapmanın Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olduğunu belirtti. “Bu memleketin liyakate ve adalete çok ihtiyacı var”

İMAMOĞLU TOKAT’TA AYRIMCILIĞA KARŞI MESAJLAR VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde ayrımcılığa karşı güçlü mesajlar vererek liyakat ve adaletin önemine dikkat çekti. İmamoğlu, "Türkiye'nin en büyük potansiyelini engelleyen sorun ayrımcılıktır. Memleketimizin liyakate ve adalete çok ihtiyacı var" dedi.

TOKAT’TA YOĞUN KARŞILAMA

Sabah saatlerinde hava yoluyla Tokat’a gelen İmamoğlu, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve yerel yetkililer tarafından karşılandı. Ziyaretleri kapsamında sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen İmamoğlu, Türkiye’nin her köşesinde olduklarını ve ayrımcılık yapmadan hizmet ettiklerini vurguladı.

“AYRIMCILIK YAPANA İZİN VERMEYİZ”

İmamoğlu, “Biz kimin hangi etnik kökene ya da partiye oy verdiğine bakmadan elimizi uzatıyoruz. Ayrımcılık yapan kim olursa olsun, takipçisi oluruz. Bu anlayışla hareket etmeyen kimse benim yol arkadaşım olamaz” dedi.

BEYOĞLU BELEDİYESİ KRİZİ

İmamoğlu, Beyoğlu Belediyesi ile kaymakamlık arasında yaşanan bina krizine de değindi. Seçimden önce AK Partili belediyeye verilen bina kullanım hakkının, şimdi CHP'li belediyeye devredilmesine karşı çıkıldığını belirten İmamoğlu, "Bu tür olaylar bir iktidarın gitmesine bile sebep olabilir" dedi.

“LİYAKAT VE ADALET ŞART”

Tokat’ta konuşmasına devam eden İmamoğlu, Türkiye’nin geleceğinde liyakat ve adaletin temel değerler olması gerektiğini vurguladı. "Bu memleketin liyakate, adalete ve gayrete ihtiyacı var" diyen İmamoğlu, yerel kalkınmayı güçlendirecek her adımın, Türkiye'nin geneline olumlu yansıyacağını söyledi.

Gündem Haberleri