Bahar Candan hakkında karar verildi!

Ünlü isim Bahar Candan hakkında görülen davada karar verildi. Dava süreci boyunca kamuoyunun ilgisini çeken olay, geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Alisya Bahar Candan ve Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) hakkında dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından açılan davada yeni gelişmeler yaşandı. Savcılık, Alisya Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep etmişti.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Bahar Candan ile bir kısım diğer tutuklu sanıklar hazır bulundu. Duruşmada, Bahar Candan salonda bulunan anneannesine “Babam gelmeyecek mi?” diye sordu. Tutuklu sanık Candan'ın sık sık arkasına dönerek ablası Gülnihal Çiçek'in gelip gelmediğine baktığı da görüldü.

Duruşma sonrası Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan, kameraların karşısına geçerek dikkat çeken bir hareket yaptı. Gülümseyerek kameralara kalp işareti yapan Nihal Candan, bu tavrıyla basının ilgisini üzerine topladı.

İDDİANAMEDEN

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 38 müşteki, 1 müşteki şüpheli ve Nihal ile Bahar Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanık yer almıştı. İddianamede tutuklu Gülnihal Çiçek'in tutuklulukta geçirdiği süre dikkate alınarak adli kontrol şartıyla tahliye edildiği de aktarılmıştı. İddianamede Onur Apaydın ve İlker Oflu'nun liderliğindeki şebekenin ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları sazan sarmalı yöntemiyle dolandırdığı belirtilmişti.

TAHLİYE EDİLDİ

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Bahar Candan’ın da aralarında bulunduğu 6 sanık ve Bahar Candan tahliye edildi

Gündem Haberleri