Ahmet Çakar, Erdoğan'a seslendi: Almanya'ya şehit kanları ile sıkıntılı olmuş bir adamı yollamak bize yakışır mı?

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, TFF Başkanı hakkındaki FETÖ iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Erdoğan'a "Avrupa Futbol Şampiyonasına gidecek takımın başında şehit kanları ile sıkıntılı olmuş bir adamı yollamak bize yakışır mı?" diye çağrıda bulunan Çakar, Büyükekşi'ye ise "Sen niye Süper Lig'i taa ocağa kaydırdın da PTT'de birinci ligi kaydırmadın?" ifadeleriyle seslendi.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar geçtiğimiz gün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Elinde belgelerle ekrana çıkan Çakar, Büyükekşi'nin telefonlarında Bylock olduğunu öne sürmüştü.

Ahmet Çakar, ekranda ateş püskürmeye devam etti. Bu kez önce Büyükekşi'ye seslenen Çakar ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Büyükekşi'ye "Sen niye Süper Lig'i taa ocağa kaydırdın da PTT'de birinci ligi böyle kaydırdın? " diye soran Çakar şunları kaydetti:

O futbolun başındaki saçları dökük 1961 doğumlu, Atlantik ötesindeki adama benzettiğim adama soruyorum:

Kardeşim Mehmet, Mehmet Efendi, sen niye Süper Lig'i taa ocağa kaydırdın da PTT'de birinci ligi kaydırmadın? Bana bunu anlat bayım.

ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Çakar, Erdoğan'a ise "2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına Almanya'ya gidecek takımın başında şehit kanları ile sıkıntılı olmuş bir adamı yollamak bize yakışır mı?" sorusuyla birlikte şu ifadeleri kullandı:

Sayın Cumhurbaşkanım, sayın Devlet Bahçeli ve ana muhalefet 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasına Almanya'ya gidecek takımın başında şehit kanları ile sıkıntılı olmuş bir adamı yollamak bize yakışır mı? İkiniz de abimizsiniz. O zaman biz 15 Temmuz'da niye mücadele ettik? Bizi geçin...250 şehit... Biz bunları niye kaybettik. Bu darbenin müsebbibi kimdi? Yargı kararına bakın. Bu adamla mı gidelim Almanya'ya. Ben ülkemi Almanya'ya o şahısla göndermek içime ağlatacak şekilde koyuyor.

İlgili Haberler

Kim doğru söylüyor? Ahmet Çakar mı, Mehmet Büyükekşi mi?
Ahmet Çakar belgelerle ekrana çıktı: Büyükekşi ile ilgili şoke eden iddialar! İki telefonuyla da ByLock'a girmiş
Ahmet Çakar'dan Mehmet Büyükekşi'ye: Önce telefonundaki ByLock'u açıkla!

Gündem Haberleri