Esenyurt'ta minibüste akılalmaz olay: Sürücü öfkelendi, anne ve çocuk yerde yuvarlandı

Esenyurt'ta çocukları ile minibüse binen bir kadın, minibüsün gitmek istediği yerden geçmediğini anlayınca inmek istedi. Ücret ödemeden inmek isteyen kadına sinirlenen şoför, kapıyı açmayarak hızlandı. Kadın ve çocuğu minibüsün içinde yuvarlandı. Sürücü ile kadın arasında tartışma çıkarken diğer yolcular da olaya tepki gösterdi. Yaşananlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün akşam Esenyurt'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre yabancı uyruklu kadın çocukları ile minibüse binip Esenyurt Dereyolu mevkiinde ineceğini söyledi. Sürücü o yolcuyu aracına aldı.

Bir süre sonra yolcunun minibüsün Dereyolu'ndan geçmediğini anlamasıyla kadın çocuklarıyla inmek istedi.

KADIN VE ÇOCUĞU YERE DÜŞTÜ

Ücretini alamayan sürücü, bu duruma sinirlenip kapıyı kapattı. Kadın araca vurmaya başlarken şoförün bir anda hızlanmasıyla kadın ve çocuğu yere düştü.

Yere düşen kadın bağırmaya başlarken duruma diğer yolcular da tepki gösterdi. Sürücü ile kadın arasında tartışma çıkarken şoför, kadını indirmeyeceğini ve son durağa kadar götüreceğini söyledi. Yaşanan o anlar ise başka bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.