Sezen Aksu yine kalbimizden vuracak

Sezen Aksu birçok insan için o kadar çok şey ifade ediyor ki... Acımızda, mutluluğumuzda, gözyaşımızda hep onun şarkıları var. Nam-ı diğer Minik Serçe 70'li yıllardan bu yana birçok insanın hayatına kendi imzasını taşıyan yüzlerce şarkıyla dokundu, dokunuyor ve işin aslı dokunmaya devam edeceğe de benziyor.

Sözü ve müziği bir Sezen Aksu şarkısı okumayı arzularsanız ister dijital platformlarda, isterseniz de YouTube kanalınızda edisyon şirketinden izin almak şartı ile okuyabiliyorsunuz.

Ünlü ya da yeni bir isim diye bir ayrımı da yok. Müzik yapmak isteyen herkese açık repertuvarı.

Bence her müzik yapanın istediği bir şeydir Sezen Aksu şarkısı söylemek. Sezen Aksu şarkılarından birini seçmek her ne kadar zor olsa da dillerden düşmeyen bir şarkısı hayatınızın yönünü değiştirecektir.

2020 yılının son yarısından beri bu geçerli.

Onlarca yeni şarkı çıkıyor aralarında çok başarılı ses getirenler de var. Müzik yapmakta artık çok zorlaştı. Geçmiş yıllardaki gibi değil yeni sanatçılara tanınan imkanlar. Bireysel bir şeyler yapıp isimlerini duyurmaya çalışıyorlar. Kendi söz yazıp beste yapmayanlar ise biraz zorlanıyor. Söz ve besteye para ver, düzenlemeye para ver, klibe para ver. Bunlarla da bitmiyor bu iş radyo PR ‘ı var, artık iş sosyal medyada dijital dünya için PR bütçesi ayır. Eskiden olsa yeni isimlere müzik şirketleri yatırım yapıyordu halen yatırım yapan şirketler yok mu var tabii ama çok seçiciler…

İşte durum böyle olunca Sezen Aksu birçok müzisyene ünlü yada yeni ünlü olmaya aday isime o eşsiz hazinesini paylaşarak müzik sektörüne kucak açmış oluyor.

Bu arada üretim biter mi Sezen Aksu ‘da yepyeni bir albüm hazırlığında kendisi. Yine kalbimizden vuracak. Hemen ne zaman çıkacak diye sorduğunuzu duyar gibiyim aynı soruyu bende soruyorum. Tarih 2024 ilk yarısı diye biliyorum. Belki bizleri mutlu etmek için öncesinde bir şarkı yeni yıl hediyesi yapar Sezen Aksu…

***

Benim meslek hayatımın başlangıcıdır Zerrin Özer. Gururla söylerim ben bir Zerrin Özer Okulu mezunuyum diye.

Bu yaz sonu bir şarkı çıkardı Zerrin Özer “Basit Numaralar” diye. Yer gök inledi ve halen her yerde şarkı.

Z kuşağını yakalamak istediğini söyleyen Zerrin Özer’in umduğum gibi de oldu. Şu an tüm kuşaklar onu dinliyor.

Aralarda sağlık sorunları oluyor kendisinin, anksiyetesi artması sonucu durumunun yakından takip edilebilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine hastanede tedavisi devam ediyor. Tedavi Darülaceze’de… Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde.

Darülaceze ismi duyulunca okuduğum haberler beni çok üzdü.

Bizler bundan besleniyoruz. Birine bir şey olunca sağlık dilemek iyilik dilemek yerine olumsuz konuşmalar bizi mutlu ediyor. Ne zaman bu hale geldik onu da anlamış değilim.

Zerrin Özer düşkün ve düşmüş değil!!!

Allah korusun hayat bu ya bir şey olsa ben varım.

Ben yaşadığım sürece de evimin kapıları her zaman kendisine açık.

İstanbul serüvenimin başlangıcında ben kendisi ile yaşamıştım tüm imkanları benim için geçerliydi ne zaman ne isterse şu an benim de tüm imkanlarım kendisi için geçerli.

Biz daha çok şarkılar dinleyip eşlik edeceğiz koca sesli kadına.

Duanın en makbul olanı tanımadığınız birine edilen duadır. Bunu da ekleyeyim. Allah şifa bekleyen herkese şifa versin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özgür Aras Arşivi