Mehmet Büyükekşi yanına bir iki tane 'manyak' almalı!

Zorbay Küçük, temiz yüzlü, ağzı var dili yok ama… Yönettiği Fenerbahçe karşılaşmaları nedense hep sıkıntılı geçiyor. Fenerbahçe taraftarları Zorbay hocanın atanmasından sonra bir anda “Fener’e operasyon var” diye saldırmaya başladı. Şimdi ne gerek var Merkez Hakem Komitesi…

Ben konuşunca Ertem Şener Neden TFF’yi eleştiriyor diyorlar. Mehmet Büyükekşi’yi ömrümde bir kez bile görmedim. Sayın Büyükekşi bence danışmanlarınızı mutlaka değiştirin. Yanınızda bir iki tane ‘manyak’ adam bulundurun. Size hayır diyecek! Her şeye ‘evet’ diyen adamdan uzak durun. Ben olsam derim ki “Mehmet Abicim bir dakika, Zorbay Küçük olmaz!”

Fenerbahçe Trabzonspor maçından sonra yorumculara “Neden eleştiriyorlar” diye sormayın. Size muhalefet yapan birini bulun… Ben sizi kötü yönettiğiniz için eleştiriyorum. Zorbay Küçük Fenerbahçe Trabzonspor maçına neden atandı?

ZORBAY KÜÇÜK HAFTANIN ŞANSSIZI

Şimdi maç öncesi Fenerbahçe taraftarı “Bize operasyon çekecekler” diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Trabzonspor taraftarı ise “Hayır, arayı düzeltecekler bize operasyon çekecekler” diyor. Zorbay Küçük bu durumda haftanın şanssızı. Şimdi Zorbay Küçük bu baskıdan etkilenmeyecek mi? Bu baskı gri pozisyonlarda çalacağı düdüğe yansımayacak mı?

BU HAFTA FUTBOL KONUŞAMAYACAĞIZ

Bu hafta Zorbay Küçük tarafından futbol konuşamayacağız. Siz bilirsiniz… Ben Zorbay Küçük’ün kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama neden bu hakemi bu duruma sokuyorsunuz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi