Sandalye ve çiçek hırsızları kamerada

Bursa'da bir derneğin bahçesinde bulunan sandalye ve çiçekleri çalan at arabalı hırsızlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Nilüfer ilçesine bağlı 23 Nisan Mahallesi Araslı Sokak'ta meydana geldi. Derneğin bahçesindeki sandalyeleri ve çiçekleri çalmaya çalışan hırsızlar, her gün kontrol ettikleri sandalyelerin bağlı olmadığını fark edince harekete geçti.

Bahçede bulunan plastik sandalyeleri gözüne kestiren hırsızlar, dikkat çekmeden işlerini yapmaya çalıştılar. At arabasıyla derneğin önüne yanaşan 2 hırsız, güvenlik kamerasının çekim alanını bildikleri için yüzlerini gizleyerek içeri girdi.

Kendilerinden emin bir şekilde sürgülü kapıyı çekip bahçeye giren hırsızlardan biri sandalyelere, diğeri ise çiçeklere yönelerek ellerine aldı. Beğenmedikleri 2 sandalyeyi bırakan hırsızlar, çaldıkları diğer eşyaları sessizce dile çuvallara koydu.

Yakalanma endişesi olmadan hareket eden hırsızlar, çıkarken kapıyı kapatmayı da ihmal etmedi.

Sabah kalktığında bahçede sandalyelerin ve çiçeklerin olmadığını fark eden dernek yetkilisi Mehmet Çibir, güvenlik kameralarını incelediğinde şaşkına döndü.

Hırsızların at arabalarıyla geldiğini belirten Çibir, "Yaklaşık 7 sandalyemiz vardı. Sabah kalktığımda sandalye ve çiçeklerin eksik olduğunu gördüm. 2 kadın hırsızın at arabası ile geldiğini gördüm. Hırsızlar, rahat bir şekilde bahçeye girerek sandalyeleri alıyor ve ardından çiçekleri de çalıp uzaklaşıyorlar. Sandalyeleri anladık da, çiçekleri neden çalıyorlar, anlamak mümkün değil" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.