Markete giren hırsız çaldığı ürünleri çantaya ve göğsüne sakladı

İstanbul Beylikdüzü'nde, farklı günlerde iki ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayında şüpheli, çaldığı ürünleri farklı yöntemlerle çantaya doldurarak ve göğsüne saklayarak kaçtı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Beylikdüzü'nde iki farklı markette yaşandı. Şüpheli, farklı günlerde her iki markete de giderek reyonlardaki ürünleri hedef aldı.

İlk market ziyaretinde çaldığı ürünleri çantasına doldurarak, diğer markette ise göğsüne saklayarak kaçtı. Market çalışanlarından biri, şüpheliyi takibe alarak çantasını kontrol etmek istedi. Ancak hırsız, çantasının boş gözünü göstererek durumu atlattı.

Market çalışanı, şüpheliyi takibe alarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve hırsızlık anlarının kaydedildiğini tespit etti.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda şüpheli F.D. yakalanarak gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin ilk markette ürünleri çantasına doldurduğu, diğerinde ise göğsüne sakladığı görülmektedir.

Market çalışanının şüphelenerek durdurduğu anlar da kameraya yansıdı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.