İstanbul - Ataşehir'de elektrik tellerini koparan kamyon sokağı karanlıkta bıraktı

Ataşehir'de, cam yüklü bir kamyonun elektrik tellerine takılması sonucu 5 elektrik direği zarar gördü ve sokakta elektrik kesintisi yaşandı.

Olay, Mustafa Kemal Mahallesi, 3003 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, sürücüsünün ismi belirlenemeyen kamyon, seyir halindeyken camların elektrik tellerine takılması sonucu 5 elektrik direği zarar gördü.

Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alındıktan sonra AYEDAŞ ekipleri, yaklaşık 6 saat süren bir çalışma sonucunda direkleri tamir ederek sokakta elektriğin yeniden sağlanmasını sağladı.

Sokak sakinlerinden Hamit Başaran, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Ben işten döndükten sonra, balkona çıkmadan önce bir şimşek çaktı. Cam yüklü kamyonun elektrik kablosuna takıldığını gördüm. Kamyon kabloya takıldıktan sonra sürüklendi ve 6-7 direk hepsi yere devrildi. Bu inanılmaz bir manzaraydı; şimşek çaktı, elektrikler kesildi. Kamyonun üzerindeki kabloları fark edince polis ve itfaiyeyi aradık. Emniyet şeridi oluşturuldu ve AYEDAŞ ekipleri geldi. Direkleri değiştirdiler. Şimdi elektrik gelene kadar 4-5 saattir elektrik yoktu."

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.