Whatsapp'a gelen yeni özellik: Favori kişiler!

Whatsapp'a gelen yeni özellik: Favori kişiler!
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların konuşmalarına öncelik vermelerine olanak tanıyan yeni çözümler sunmaya çalışıyor. WhatsApp’a “favori kişiler” adlı filtreleme özelliği geliyor. İşte detaylar...

WhatsApp’ın son beta iOS sürümü 24.3.10.70 güncellemesi ile gelen özellik sayesinde, kullanıcıların favori kişilerini belirleyip onlara atanan yerden kolayca erişebilmeleri mümkün hale geliyor. Peki özellik ne işe yarayacak? Nasıl kullanılacak? İşte merak edilenler...

Kullanıcılar, en çok önem verdikleri kişileri manuel olarak ekleyebilecekleri ve özel bir filtre aracılığıyla onlara kolayca ulaşabilecekleri bu filtrelemeyle birlikte favori kişilerini seçme konusunda kontrol sahibi olacaklar.

Platform, kullanıcıların favori kişileri belirleme ve sohbet listesini bu favorilere göre filtreleme özelliğiyle birlikte mesaj sekmesine bir düzen getirmeyi hedefliyor.

whatsapp-favori-kisiler-1.jpg


Böylelikle WhatsApp kullanıcıların belirli kişileri favori olarak işaretlemelerine olanak tanıyarak, önemli konuşmalara öncelik vermelerini sağlıyor ve sık sık etkileşimde bulundukları kişilere hızlı ve kolay erişim sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.