Star Wars severlere müjde: Yeni oyun için çalışmalar başladı!

Star Wars severlere müjde: Yeni oyun  için çalışmalar başladı!
Titanfall serisi ve Star Wars Jedi oyunlarıyla bilinen Respawn, yeni Star Wars oyunu Mandalorian'ı geliştirdiği aktarıldı. Hayranları heyecanlandıran haberden sonra oyun hakkında merak edilenler arttı. İşte tüm merak edilenler...

Star Wars evreni, geçtiğimiz yıllarda dikkat çeken bir büyüme yaşadı. Disney+ platformunda yayınlanan başarılı dizilerin yanında hayranlar, birçok başarılı oyuna da kavuştu. Ortaya atılan yeni iddialar, serinin hayranlarının dikkat çekici projeler ile karşılaşmaya devam edeceğini gösteriyor. Peki oyunun içeriğinde neler olacak? İşte detaylar...

GELİŞTİRME AŞAMASINDA

Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Star Wars Jedi serisi ve Apex Legends‘in geliştiricisi Respawn Entertainment, birinci şahıs Mandalorian oyunu üzerinde çalışıyor. Şu anda geliştirilme aşamasında olduğu söylenen oyun, imparatorluğun galaksiye hakim olduğu bir dönemde geçecek.

star-wars-jedi-fallen-order-boss-fights.jpg

Kaynağa göre Mandalorian oyununda oyuncular, bir ödül avcısını kontrol edecek. Oyuncunun para ödüllü görevler alabileceği söyleniyorken, tıpkı dizide olduğu gibi bir hikayenin işleneceği de belirtiliyor.

KARAKTERİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Respawn Entertainment‘ın battle royale (hayatta kalma) türündeki oyunu Apex Legends gibi hızlı tempolu bir oynanışa sahip olacak Mandalorian oyununda karakterin ayaklarında uçuş ve üst düzey manevra yetenekleri için roket yer alacak. Bununla beraber karakter, yakalama kancasına da sahip olacak.

1575829579-star-wars-jedi-fallen-order-2.jpg

AÇIK DÜNYA OLMAYACAK

Aktarılan bilgilere göre Star Wars evreninde geçecek yeni oyun, açık dünyaya sahip olmayacak. Oyuncular, birden fazla gezegende geçecek bir hikayeyi takip edecek. Yapımda çoklu oyuncu modu olup olmayacağı ise bilinmiyor. Bu noktada beklentiler yüksek.

OYUN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yapılan sızıntılarda yer alan bilgilere göre, Manalorian temalı bu oyun, yakın zamanda çıkmayacak. Oyunun geliştirme sürecinin tamamlanması için en az bir veya iki yıllık bir süreye ihtiyaç var.

kupit-star-wars-the-force-unleashed-ii-xbox-3601.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.