Beşiktaş'ta gündem teknik direktör

Beşiktaş'ta gündem teknik direktör
Beşiktaş Yönetimi, gelecek sezon takımı emanet edeceği teknik direktörü belirlemek için kolları sıvadı.

Süper Lig’de ve Avrupa’da hedeflerinden oldukça erken kopan, başkan ve birçok teknik direktör değişimi yaşayan Beşiktaş’ta gözler yeni sezon planlamasına çevrildi.

Siyah-beyazlı yönetimde öncelik ise takımın başına tartışılmayacak ve camianın güvenini kazanacak bir teknik adamı getirmek. Bu noktada birçok isim gündeme gelirken detaylar da belli olmaya başladı.

ŞENOL GÜNEŞ İÇİN NABIZ YOKLANABİLİR

Fanatik’in haberine göre ise Beşiktaş, daha önce şampiyonluklar yaşadığı ve bu sezon yollarını ayırdığı Şenol Güneş’i yeniden gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcıyı yeniden takımın başına getirmek isteyebilir fakat bu noktada Güneş tarafının hangi cevabı vereceği belirsiz.

LİSTENİN BAŞINDA NURİ ŞAHİN VAR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör adayları arasında listenin başına yazılan Nuri Şahin’le görüştü. Arat, Borussia Dortmund’da Edin Terzic’in yardımcı antrenörlüğünü yapan Şahin’le bir araya geldi ve fikir alışverişinde bulundu. “Dortmund’un projesi için Almanya’ya geldim” diyen genç teknik adama Arat, “Ben Dortmund’la görüşüp onay almaya çalışacağım” yanıtını verdi.

EDIN TERZIC DE SEÇENEKLERDEN

Kartal’ın listesinde olan ve yönetimin görüşebileceği isimlerden biri de Borussia Dortmund’un teknik direktörlük koltuğunda oturan ve sezon sonu takımdan ayrılacak olan Edin Terzic. Siyah-beyazlılar, Terzic’le masaya oturabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.