BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda belediye temizlik işleri personelleri ile bir araya geldi. Çerkez birlikte kahvaltı ettiği personellere” Siz bizim dışa açılan yüzümüzsünüz. Biz sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin“ dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 1 Mayıs İşçi Bayram vesilesiyle Temizlik İşleri Ömerli Kademe Binası’nda belediye temizlik işleri personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Çerkez, programında devamında personelin işçi bayramını kutlayarak Çekmeköy’ün cadde ve sokaklarını güzelleştirmek için yoğun çaba sarf eden temizlik görevlilerine emek ve gayretleri için teşekkür etti.

Resim önizlemesi

Programda konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Bugün, emeğin ve dayanışmanın bayramını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 1 Mayıs, çalışma hayatımızın temelini oluşturan emeği onurlandıran, işçi sınıfının mücadele ve birlik günüdür. Bu özel günde, emekçilerin hakları için verilen mücadeleyi selamlıyor, işçi kardeşlerimizin hak ettikleri değeri görmesi için birlikte durmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Birlik ve dayanışma içinde, daha adil, daha güçlü bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum. Bizler kamu elçisi ve belediye başkanı olarak müdürlerim ile birlikte sizlerin en iyi şekilde yaşamını sürdürmenizi ve iyi koşulda çalışabilmenizi sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle biz sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin,” dedi.

Resim önizlemesi

5 Yıl Boyunca Omuz Omuza Çalışacağız

5 yıl burada omuz omuza Çekmeköylü komşularımız için birlikte çalışacağız diyen Başkan Çerkez sözlerine şöyle devam etti. Çerkez; ” Doğru ve gönülden çalışırsak nice nice 5 yıl daha halkımıza birlikte hizmet edeceğiz. Tabi bu halkımızın tercihidir. Demokrasi gereği Çekmeköy’ümüzde değişim oldu biliyorsunuz. Geçmişte de belediye başkanlığımız vardı çalışan müdürlerimiz vardı bizden önceki yönetimde yine halkın tercihiyle görevini yapıyordu. Bugün biz varız bizlerden sonrada buralarda birileri olacak. Mühim olan devlette devamlılığın esasıdır. “dedi.

Resim önizlemesi

Siz Bizim Sokaktaki Yüzümüzsünüz

Komşularımız evlerinden çıktığı zaman sokakta ilk olarak sizleri görüyor. Sizler mahallelerde bizlerin temsilcisiniz. Kıyafetiniz, hareketiniz, duruşunuz, çalışmanız, insanlara hitap şeklinizle tamamen bizi temsil ediyor. Bunu için sizlerden ricam komşularımızla iletişim kurarken ve çalışırken dikkatli olmanızdır. Çünkü siz bizleri ve kurumumuz temsil ediyorsunuz, bizde halkı temsil ediyoruz. Biz onlara layık olmak zorundayız. Onların yetkisiyle, onların oylarıyla bugün bu görevimizi yapıyoruz. Halkın verdiği vekaletle ile belediyemizi yönetiyoruz. Öncelikli görevimiz vatandaşa hizmet etmek ve duyarlı davranmaktır.

Kaynak:Master Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.