Dilan Polat'ın avukatından canlı yayında şoke eden sözler! Kara parayı savundu

Dilan Polat'ın avukatından canlı yayında şoke eden sözler! Kara parayı savundu
Tutuklu bulunan Dilan Polat'ın avukatlığını üstlenen Hüseyin Kaya, katıldığı canlı yayında kara para sorularına verdiği yanıtla gündem oldu. Kaya, kara parayı savundu.

Kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık gibi suçlardan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı hapse girince yerine Hüseyin Kaya avukatlığı üstlenmişti. Avukat Hüseyin Kaya'nın katıldığı canlı yayında gergin anlar yaşandı. Kara parayı böyle savundu...

GAZETECİNİN KARA PARA SORUSUNA "SANA NE?" DİYE YANITLADI

Posta'nın haberine göre; Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı olan Hüseyin Kaya, katıldığı bir programda, "Milyonlarca lira verginin kaçırıldığı bir olay var" cümlesine karşılık olarak, "Sana ne?" cevabını verdi.
Programın sunucusu Mustafa Yılmaz'a, "Sen hiç hayatında 550 milyon liralık satış yaptın mı?" sorusunu sordu.

screenshot-22-001.png

'BÖYLE GENELLEME YAPMAYIN'

Yılmaz, "Hayır" cevabını verince Hüseyin Kaya, "O zaman günde 5 milyon lira harcayamazsın. Böyle genelleme yapmayın" şeklinde yanıt verdi.
İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

screenshot-23.png

200 MİLYON PARA GİRİŞİ

Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.