Beşiktaş'ta evlere girerek hırsızlık yapan 5 şüpheli suçüstü yakalandı

Beşiktaş'ta evlere girerek hırsızlık yapan 5 şüpheli suçüstü yakalandı
Beşiktaş’ta bir evden hırsızlık yaptıktan sonra başka bir daireye yönelen 5 hırsız, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Poliste çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen hırsızların yakalandıkları anlar, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Dikilitaş mahallesi, Ayazma sokakta 21 Nisan Pazar günü yaşandı. S.N.’nin evine giren hırsızlar içeride bulunan döviz ve paralarla, ziynet eşyalarını çaldı. Hırsızlığın ardından aynı apartmanda bir başka daireye yönelen hırsızlara, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti. Şüpheliler ikinci girdikleri daireden hırsızlık yapamadan gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltına alınarak polis aracına bindirildiği anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Hırsızlık Büro Amirliğine getirilen 5 şüpheli kadının poliste daha önceden de suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelilerden Gamze M.'nin 47, Gülay M’nin 32, Leyla T.'nin 17, Yonca T.'nin 41, Sedef T.'nin ise, 80 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.Hırsızlık Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüphelilerin, apartmana misafirliğe gelmiş gibi davranarak içeri girdiği, boş dairelerin kapı kilitlerini kırıp hırsızlık yaptıkları öğrenildi. 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.