Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalar

Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalar
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamalarına yönelik yaptığı açıklamasında, ihtiyaç duyulan kadro sayısını gerekli bakanlıklara ilettiğini ve önümüzdeki hafta düzenlenecek olacak kabine sonrası açıklama yapılacağını belirtti.

Öğretmenlere atama müjdesi yolda...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı.

Öğretmen atamalarını değerlendirdi

A Haber'de canlı yayında moderatörün sorularını cevaplayan Tekin öğretmen atamalarına ve yeni değişen müfredata da değindi.

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan kabine toplantısı sonrası atamalara yönelik açıklama yapacaklarını belirten Tekin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"130'a yakın branşta atama yapıyoruz, her branş eşit derecede önemlidir"

"Milli Eğitim Bakanı olarak genç kardeşlerimizin bir ağabeyi olarak atanmaları sürecini en yakından takip ediyorum. Öğretmen ihtiyacıyla ekonomik koşul birlikte değerlendiriliyor. Biz bu konudaki çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz bakanlık bünyesindeki ihtiyacımızın ne kadar olduğunu sağlıklı şekilde ortaya koymak zorundayız. İhtiyacımız olan kadro sayısını Maliye Bakanı ve Başkan Erdoğan ile paylaştık. Önümüzdeki hafta kabine toplantısında Başkan Erdoğan'ın onayını aldıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağız. 130'a yakın branşta atama yapıyoruz. Her branş eşit derecede önemlidir."

Kaynak:Master Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.