Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm bugün yayınlanacak mı?

Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm bugün yayınlanacak mı?
Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Yalı Çapkını dizisi geçen hafta yılbaşı tatilli dolayısıyla yayınlanmamıştı. Dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler ise "Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm bugün yayınlanacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? İşte detaylar...

Yayın hayatına başladığı günden beri yüksek bir izleyici kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili dolayısıyla yayınlanmadı. Yeni bölümün ne zaman ekranlara geleceği merak edilirken vatandaşlar arama motorlarında Yalı Çapkını yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

19w17599-12012024ff62bb4c.webp

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANACAK MI?

Merakla beklenen Yalı Çapkını 53. bölümü bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Seyran'ın canlı yayına çıkmasının yankıları sürüyor. Dedesinin intikamını almak için and içen Ferit, bir yandan yükselirken diğer yandan da iyice bataklığa sürükleniyor.

YALI ÇAPKINI 53. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Ferit'in kurduğu tuzağa düşen Seyran yaşananlara üzülüp öfkelense de kendi hayatı için aldığı kararların arkasında durması gerektiğini daha iyi fark eder. Halis Ağa ise soyadlarını temize çıkarmak için büyük bir adım atan Ferit ile gurur duyar.

28w17600-1201202498ee0c9f.webp

Dedesinin desteğini yeniden kazanan Ferit kendi markasını oluşturmak için çalışmalara başlarken, hayal ettiklerine ulaşmak için sıra dışı bir hamle hazırlığına girişir. Fakat işler umduğundan daha farklı ilerler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.