Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ne?

Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ne?
Dün ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi merak konusu oldu. Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Yeni dizinin konusu nedir? İşte merak edilenler...

Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Vatandaşlar arama motorlarında ''Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları kim? Taş Kağıt Makas dizisi konusu ne?'' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte tüm merak edilenler...

Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği Taş Kağıt Makas dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu MF Yapım imzalı Taş Kağıt Makas dizisi her Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak. Peki oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

resimid14975800114975800jpg-acvl6tok30gk1lonvmblcw.jpg

TAŞ KAĞIT MAKAS: HAYATIN OYUNU DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS: HAYATIN OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizi Kore yapımı, Remember: War Of The Son’dan uyarlandı.

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşını izleyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.