Survivor All Star 2024'te Nagihan Karadere Sahra kavgası büyüyor! Hakan Hatipoğlu da dahil oldu

Survivor All Star 2024'te Nagihan Karadere Sahra kavgası büyüyor! Hakan Hatipoğlu da dahil oldu
Survivor'ın son bölümüne Ada konseyindeki Nagihan Karadere ve Sahra arasında yaşanan kavga gündeme damga vurmuştu. İkili arasındaki kavgaya Hakan Hatipoğlu da dahil oldu. Hatipoğlu, Nagihan Karadere'yi hedef aldı. İşte Survivor All Star 2024 20. bölümde yaşananlar...

Survivor All Star 2024'ün son bölümünde kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetti. Ancak kırmızı takımın kaybedişinden çok Nagihan Karadere ve Sahra arasında geçen kavga konuşuldu.

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Sahra arasında yaşanan kavgada özel hayat ve kötü sözler yer aldığı için ekranlara verilmediğini açıkladı.

NAGİHAN KARADERE DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Nagihan Karadere Acun Ilıcalı'ya "Gerekirse beni diskalifiye edebilirsiniz. Burada giden gelen bana vuruyor giden gelen benle kavga ediyor ben de suçsuz değilim dibine kadar suçluyum ancak ben durup dururken bu suçu işlemedim işlettirildim" dedi.

Karadere'nin bu sözleri sonrası gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Nagihan Karadere'nin diskalifiye edip edilmeyeceğine Acun Ilıcalı karar erecek.

SURVIVOR ALL STAR 2024 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor All Star 2024 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Nagihan ve Sahra arasındaki kavgaya Hakan Hatipoğlu da dahil oluyor.

Yeni bölümde Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere'yi sert sözlerle eleştirirken, Karadere ise kendisini savunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.