Kurtlar Vadisi'ndeki Epstein sahnesi gündem oldu

Dünyanın gündemine oturan Epstein'ın pedofili adasında iğrenç detaylar ortaya çıkarken, konuyla ilgili bir sahnenin yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde işlendiği ortaya çıktı.

2015 yılında Epstein'e yönelik suçlamaları içeren davanın kayıtları üzerindeki gizliliğin kaldırılması sonrası ortaya çıkan detaylar dünyanın gündemine oturdu. Mahkemenin bu kararının ardından dosyada yüzlerce ismin yer aldığı anlaşıldı. Dosyalarda, 2008 yılının Ocak ve Mayıs ayları arasında meydana gelen cinsel istismar, fiziksel saldırı, sakatlama ve seks ve işçi kaçakçılığını ayrıntılarıyla anlatıyor.

Epstein'ın dosyasında çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçları da tek tek açığa çıkarıldı.

Grubun bir diğer amacının ise küçük çocuklardan alınan "adrenokrom" hücreli kan olduğu iddia edildi. "Adrenochrome" olarak bilinen çocuk kanı, zenginlerin ömrünü uzatmak için kullanılıyor.

0-9 yaş arası çocukların boynundan alınan bu kanı Madonna, George Clooney, George W. Bush, Barack Obama, Hillary Clinton, Lady Gaga, Brad Pitt, Adam Sandler, Celine Dion, Kate Moss, Johnny Deep, Tom Cruise, Marina Abramovich, Jim Carrey, Tom Hanks gibi isimlerin kullandığı iddia ediliyor.

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ EPSTEIN SAHNESİ GÜNDEM OLDU

Yıllar önce ekranlara gelen ve Türkiye'nin efsane dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nde, Epstein davasında yer alan iddialarla ilgili işlenen bir sahne sosyal medya yeniden gündem oldu.

Sahnede Yüce Majesteleri'ni iyileştirmek için çocuk kanı kullandığı yer aldı.

Doktor, "Majesteleri daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için kanını tazeleyip gençleşecek." derken, Arthur ise "çocuklar ölecek öyle mi" dedi.

Doktor ise "Onlar kanlarını vererek ölümsüz olacaklar" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.