Kopuk dizisi neden final yapıyor? Final bölümü ne zaman?

Kopuk dizisi neden final yapıyor? Final bölümü ne zaman?
Cumartesi akşamları yayımlanan Kopuk dizisi için final kararı alındı. Peki dizi için neden final kararı alındı? Kopuk dizisi son bölümü ne zaman oynayacak? İşte merak edilenler...

Kısa süre önce ekranlara gelen ve merakla takip edilen Kopuk dizisi final kararı aldı. Hayranlarını derinden sarsan haberden sonra final bölümü merak edildi. Kopuk dizisi ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği, ekranlara yeni gelen Kopuk dizisi final kararı aldı. Fuat Mete, Deniz Karaoğlu ve Özden Selim Karadana'nın senaryosunu kaleme aldığı dizi ekranlara veda edecek. Peki final kararının sebebi ne?

krtnsvysdka8v5ubsm7-vq.webp

REYTİNGLER DÜŞÜK

3. bölüm reytinglerinin az da olsa artması umut vermiş, 4. bölümünün de izlenmelerine göre final kararının alınıp alınmayacağı konusunda kanal ve yapım şirketi karara varmıştı. Dizinin 5. Bölümde bitmesine karar verildi. Kopuk’un yerine son anda eylül sezonuna ertelenmesine karar verilmezse MedYapım’ın diğer yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım yayınlanacak.

65b266aaff03b2297ff75727.webp

KOPUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR

Kaan Yıldırım, Seray Kaya, Biran Damla Yıldız, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat gibi isimler kadroda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.