Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? FOX TV'den dikkat çeken fragman

Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? FOX TV'den dikkat çeken fragman
Kızıl Goncalar dizisinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu; ancak RTÜK yayın durdurma cezası nedeniyle dizi yayınlanmadı. Peki Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar 15 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olacak mı? FOX TV'nin YouTube üzerinden yaptığı fragman paylaşımı dikkat çekti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi başladığı günden beri eleştiri oklarının hedefi oldu. RTÜK diziye iki kez yayın durdurma cezası verdi. Bu hafta Kızıl Goncalar dizisinin 3. bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Hatta. kanalın yayın akışında son ana kadar dizi görünüyordu. Ancak RTÜK yayın durdurma cezasını uyguladı ve Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü yayınlanmadı. Peki Kızıl Goncalar dizisinin 3. bölümü ne zaman yayınlanacak?

KIZIL GONCALAR DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı izleyici tarafından merak edilirken FOX TV, önceden yayınladığı fragmanlarda tarih veriyordu. Bu kez YouTube'da yayınlanan fragmanda bir tarih vermedi ve "Çok yakında" ibaresi yer aldı. Bu ifadeden de hareketle Kızıl Goncalar dizisi 15 Ocak Pazartesi günü de yayınlanmayabilir. Gelişmeleri masterhaber.com üzerinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.