Dilber'in pavyon sahnesi günlerce konuşulmuştu! İnci Taneleri dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu

Dilber'in pavyon sahnesi günlerce konuşulmuştu! İnci Taneleri dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu
Fragmanı yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen İnci Taneleri dizisinin Dilber'i Hazar Ergüçlü pavyon sahnesindeki konsomatris dansıyla günlerce konuşulmuştu. Seyirciler ise ne zaman başlayacağını merak ederken dizinin resmi sosyal medya hesaplarından açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan İnci Taneleri dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Başrolünde Azem karakteri ile Yılmaz Erdoğan'ın bulunduğu İnci Taneleri dizisinde pavyonda dans eden Hazar Ergüçlü'nün dans sahneleri günlerce konuşuldu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise resmi sosyal medya hesaplarında açıklandı.

whatsapp-image-2024-01-16-at-16-00-40.jpeg

TARİH BELLİ OLDU

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.

65a67ce14d41ac7f2fd66ca8.webp

Genç oyuncu Kubilay Aka da ilk kez afiş ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D ve BKM sosyal medya hesaplarından izleyicinin beğenisine sunulan afiş, yayınlanır yayınlanmaz kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Binlerce yorum ve beğeni alan afiş bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.