Survivor 1. eleme adayı kim oldu 27 NİSAN 2024 | Eleme potasına giren 1. isim belli oldu...

Survivor 1. eleme adayı kim oldu 27 NİSAN 2024 | Eleme potasına giren 1. isim belli oldu...
Survivor eleme adayı kim oldu? sorusunun yanıtı dün geceki ödüllü dokunulmazlık oyunu mücadelesinin ardından belli oldu.

Survivor All Star'da 1. eleme adayı ile dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı, cumartesi akşamı ada konseyinde belli oldu. TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşan Survivor'ın 27 Nisan tarihli son bölümünde, dokunulmazlık mücadeleleri devam etti. Kıran kırana yarışın yaşandığı dün gece haftanın 1. ve ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım elde etti. Mavi takımda ise eleme potasına Yasin girdi. Erkek elemesinin gerçekleşeceği bu hafta üç eleme adayının daha belli olmasının ardından, düello eşleşmeleri netlik kazanacak. Peki, 27 Nisan Survivor All Star son eleme adayı kim oldu, eleme potasına kim gitti? İşte, son bölümde yaşananlar.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel oyunlara geçilmesine kısa süre kala rekabetin arttığı Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Furkan 2 oy, Yasin 4 oy aldı.

SURVİVOR ÖDÜLLÜ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 1. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamada dokunulmazlığı kazanan takımın Hull City maçını izlemek için İngiltere'ye gideceğini söyledi. Avantaj mücadelesinde finale çıkan Aleyna-Seda ikilisi kazananı belirledi. Atışlarda Nagihan'ın aldığı sayı ile ilk etabı kırmızı takım 8-5 kazandı.

BATUHAN'IN SAKATLIĞI KORKUTTU

Öte yandan oyun sırasında Batuhan'ın sakatlık yaşamadı da yürekleri ağza getirdi. Parkurdan geçerken kolunu tahtaya vuran Batuhan bir anda yere yığıldı. Acı içinde kıvranan Batuhan "Kemiğim içine girdi." dedi. Doktor müdahalesinin ardından sağlık durumu iyi olduğu gözlenen Batuhan kaldığı yerden oyuna devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.